Sindys önskelista

Hej Tomten!
 
Matte sa att du har renar som flyger. Renar är tydligen som hästarna fast mindre och med horn. Jag tror en av dina renar är i vår trädgård ibland. De brukar stå under trädet där Mattes fåglar är, men jag tror inte de brukar äta fåglarna, de brukar äta saker från marken. De är ett par stycken i trädgården, men bara en av dem har horn. De andra kanske har tappat sina? Eller så är de bara nära släktingar till dina renar? De flyger aldrig utan brukar springa  när Matte eller Husse kommer, kanske är det bara renarna som kan flyga och inte de andra släktingarna och renen vill inte verka konstig?
 
Du ger tydligen ut julklappar till dem som varit snälla. Jag är alltid snäll. Jag är dessutom väldigt söt. Jag brukar ligga i Mattes knä och låta henne klappa och gosa med mig. Husse är inte lika bra på att klappa och gosa, så honom brukar jag gå ifrån. Är det elakt kanske? Får jag inga paket nu? Jag ska försöka bättra mig!
 
Om du tycker att jag har varit snäll så vill jag gärna ha mat. Matte ger oss mat, men inte alls så mycket som jag vill ha. Jag vill ha mat i skålen jämt men Matte säger att jag blir tjock då. Så jag önskar mig mat av dig, Tomten, mat som Matte inte bestämmer över. 
 
Kram
Sindy

Ceasars önskelista!

Hej Tomten!
 
Jag vet att du egentligen inte finns och att julklapparna kommer från Matte, men hon har sagt åt mig att skriva önskelista och jag vill inte såra henne... 
 
I jul vill jag ha något roligt. Gärna en lekkamrat. Sindy är inget rolig och bara fräser åt mig när jag vill leka med henne. En killkompis vore nog något, en som tål lite mer än den där mesproppen Sindy.
 
Om jag inte får en kompis vill jag ha något gott. Kletmat (bitar med sås, reds. anm.) är gott och likaså godis som Matte köper åt oss ibland. Och fil eller yoghurt. Ja, något gott vill jag ha.
 
Jag vill ha värme också. Först var det massa regn och nu är det istället massa vit, kallt överallt. Inte alls roligt. Så jag vill ha värme, mycket roligare att vara ute då.
 
Med vänlig hälsning
Ceasar

RSS 2.0