Ny box

Jag har fått en ny box. Den är jättemysig. Jag vet inte vad det är som gör den bättre än den förra eftersom den är mindre. Jag tycker om den i alla fall. När matte kommer tidigt på morgonen vill jag inte lämna min mysiga box, men det får jag till slut göra ändå.
 
xoxo
Tessan

Kallt

Nu börjar det bli kallt ute. Jag hatar kylan. Jag blir så arg på matte för att hon gör så att det blir kallt. Hon gjorde likadant för ett år sedan. Jag skriker åt henne att hon ska göra så att det ska sluta regna och blåsa och vara så nedrans kallt, men hon bara skrattar och ljuger mig rakt upp i ansiktet. Hon säger att det inte är hon som bestämmer vädret. Tror hon att jag är korkad? Hon bestämmer ju allt, det är ju klart att hon även bestämmer vädret. Hmpf.
 
- Ceasar inifrån värmen

Vi har med en bedragare att göra!

Det finns en bedragare här i byn! Sindy såg honom för några dagar sedan och hon trodde att det var jag! Men jag var inte där. Jag har förhört samtliga vittnen till händelsen och matte (som ju är väldigt smart och observant) noterade att denna bedragare dock hade gjort ett ödesdigert misstag: han hade tagit på sig ett halsband! Jag har inte halsband för jag tycker det är fult och tar av mig det när matte hade köpt ett till mig. Så ser ni en röd katt med halsband så är det inte jag även om han dock är väldigt lik mig. (Matte sa också att han var lite tjockare än jag, men hon kanske bara sa detta för att vara snäll...)
Närma er inte denna katt utan förstärkning! Vi vet inte hur farlig han är.
 
Ceasar
 
Bilden är alltså på mig (notera bristen på halsband) då bedragaren ännu ej hamnat på bild.
 

Vi lever fortfarande!

Vi har inte skrivit här på så länge att ni tror väl att vi har gått och dött?? Det har vi inte. Jag är fullt levande, vilket jag visade matte i förrgår (hehehe). Hon tyckte vi skulle galoppepera i kornas hage (kossorna verkade ha rymt för grinden stod öppen...) Det gick väl an till en början, men sen tyckte hon att vi skulle galoppera i uppförsbacke. Gah! Det är ju skitjobbigt! Jag stannade och bockade och då hamnade matte på marken. Jag menade inte att hon skulle lägga sig ned på marken, jag bara inte ville galoppepera. Det är typ 50/50 chans att hon lägger sig på marken när jag bockar. Förr var det 70/20, men hon har blivit bättre på att inte ge upp så lätt (ja, jag är stolt över att ha lärt henne det!). De andra fem gångerna jag bockade satt hon kvar och skrek åt mig. Jag vet inte vad hon tror att hennes skrikande ska åstadkomma. Jag är ju ingen meshäst som Elma som tar åt mig när matte blir arg liksom.
 
xoxo
Tessan

RSS 2.0